Autobanden voor uw auto bij Vakgarage van 't Hoog Groot Ammers in Groot Ammers

Wanneer is het moment om van zomerbanden naar winterbanden te gaan, en andersom? Het kan heel goed dat all-seasonbanden beter passen bij uw rijstijl. Vakgarage van 't Hoog Groot Ammers beschikt over alle bandensoorten en kan u voorzien van het juiste advies hierin.

Zomerbanden

Wanneer het buiten warmer is dan 7 graden, raadt Vakgarage van 't Hoog Groot Ammers zomerbanden aan. Door het soort profiel is uw remweg met warmer weer korter.

Winterbanden

Bij aanhoudende temperaturen beneden de 7 graden, adviseert Vakgarage van 't Hoog Groot Ammers winterbanden. Door de dikkere rubberlaag is uw band beter bestand tegen de kou en heeft u meer grip en zekerheid op de weg.

All-seasonbanden

Als u weinig kilometers maakt met uw auto en u alleen in Nederland rijdt, zijn all-seasonbanden een verstandige keuze. All-seasonbanden weten zich uitstekend aan te passen aan de temperatuur van het wegoppervlak. Let hierbij wel op extreme weersomstandigheden, daarbij adviseert Vakgarage van 't Hoog Groot Ammers gebruik te maken van zomer- en winterbanden.

Bent u op zoek naar autobanden in Groot Ammers (Zuid-Holland), kom dan langs om vrijblijvend advies te krijgen.

Banden van verschillende merken

Vakgarage van 't Hoog Groot Ammers biedt u banden aan van merken als VIking, Bridgestone, Continental, DUnlop, Firestone, Michelin, Good Year, Pirelli, Vredestein, Maxxis, Kleber, Fulda en Sava. Zo ziet u, in Groot Ammers bent u Vakgarage van 't Hoog Groot Ammers altijd aan het juiste adres.

Contactgegevens

Vakgarage van 't Hoog Groot Ammers
Ambachtsweg 9
2964 LG

tel.: 0184-601970
mail: info@vanthoog.nl